Over

Graag vertel ik u meer over mijn achtergrond en ervaringen in de civiele techniek. Na mijn studie Civiele Techniek, ben ik gestart bij een ingenieursbureau waar ik mij verder heb kunnen ontwikkelen in het vakgebied. Daar heb ik als tekenaar en ontwerper gewerkt aan diverse infrastructurele projecten, zoals wegen, bruggen en tunnels.

Al snel kwam ik erachter dat ik niet alleen goed was in het ontwerpen en tekenen, maar dat ik ook veel voldoening haalde uit het ondersteunen en begeleiden van projecten. Het geeft mij energie om te zien dat ik door mijn werk een bijdrage kan leveren aan de succesvolle uitvoering van projecten. Dit is dan ook de reden waarom ik mij in de loop der jaren ben gaan specialiseren in projectondersteuning en -management.

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring in het voorbereiden en ondersteunen van civiele projecten, van ontwerp tot oplevering. Ik heb gewerkt aan projecten van verschillende omvang en complexiteit, variërend van kleinere gemeentelijke projecten tot grote infrastructurele projecten in opdracht van de Rijksoverheid. Ik heb daarbij alle fases van projecten doorlopen, van het opstellen van een plan van aanpak, tot het uitwerken van het ontwerp, het aanbesteden van de werkzaamheden en de uiteindelijke oplevering.

Bij Nederpelt Infra ben ik als specialist op het gebied van projectondersteuning en -management verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van projecten in de civiele techniek. Ik werk nauw samen met mijn collega's om ervoor te zorgen dat elk project tot in de puntjes is voorbereid en begeleid. Ik maak hierbij gebruik van mijn expertise in het maken van producten zoals tekeningen, bestekken en kostenramingen, die essentieel zijn voor de verdere uitvoering van het project.

Kortom, ik ben een professional met een passie voor het helpen en ondersteunen van mensen en organisaties bij hun projecten. Bij Nederpelt Infra kunt u rekenen op mijn expertise en toewijding voor de succesvolle uitvoering van uw projecten. Ik kijk ernaar uit om u te helpen bij uw volgende project!

Profielfoto Bob bijgesneden

Contact Opnemen?

Contact Opnemen? U kunt altijd bellen of mailen.

06-10520367
info@nederpeltinfra.nl