Opstellen van RAW-bestekken

Als ervaren specialist in de voorbereiding van civiele projecten, bied ik bij Nederpelt Infra de dienst aan van het opstellen van RAW-bestekken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het opstellen en toetsen van bestekken, en ik zorg ervoor dat uw project voorzien is van een helder en gedetailleerd bestek, opgesteld conform de geldende normen en richtlijnen.

Bij het opstellen van het bestek houd ik rekening met uw specifieke wensen en eisen, en vertaal deze naar een bestek dat aansluit bij de praktijk van de uitvoering. Door mijn expertise en ervaring op het gebied van het opstellen en toetsen van bestekken, kan ik tijdens de uitvoering van het project garanderen dat er weinig aan het toeval wordt overgelaten.

Mijn bestekken bieden een duidelijk en volledig overzicht van de benodigde werkzaamheden en materialen, waardoor de uitvoering soepel en efficiënt kan verlopen. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid, en zorg er daarom voor dat mijn bestekken voldoen aan de hoogste standaarden en eisen, en op tijd worden geleverd.

Ik werk nauw samen met mijn opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat het bestek aansluit bij hun wensen en behoeften. Bij Nederpelt Infra staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en streven we altijd naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Profielfoto Bob bijgesneden

Contact Opnemen?

Contact Opnemen? U kunt altijd bellen of mailen.

06-10520367
info@nederpeltinfra.nl